Maak een afspraak

Badkamer in Beverwijk

De ideale badkamer is voor iedereen anders. Stijl, kleur, heb je de badkamer voor jou alleen of deel je hem met je gezin. Zoon creëert met en voor jou de badkamer die bij jou past.

Zoon is altijd op de hoogte van trends, stijlen en van de nieuwste ontwikkelingen en materialen. En die zijn bepalend voor de look en feel van jouw badkamer. Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer in Beverwijk? Zoon helpt je door samen met jou een unieke badkamer te creëren. Weet je al precies wat je wilt? Dan zoekt Zoon met jou de tegels, meubilair en sanitair passend bij jouw stijl.

Badkamers

Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe badkamer of weet je al precies wat je wil? Wij van Zoon houden van volledige en kwalitatieve badkamers. Wij maken, leveren en inspireren badkamers in Beverwijk. De complete badkamers komen in diverse stijlen, denk bijvoorbeeld aan landelijk, industrieel, luxe of chique. Verder komt iedere badkamer met handige accessoires om jouw badkamer in Beverwijk van alles te voorzien. Heb je vragen voor één van onze experts? Laat je informeren, samen maken we jouw ideale nieuwe badkamer.

Hoge kwaliteit

De badkamers die wij leveren staan voor hoge kwaliteit. Je zult snel merken dat wij waarde hechten aan het creëren van jouw ideale badkamer. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid of praktisch je nieuwe badkamer zal zijn. De opties kunnen nogal variëren en onze experts kunnen je helpen voor als je inspiratie nodig heb. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te variëren in tegels, sanitair meubels, accessoires of zelfs vloerverwarming.

"Op zoek naar een badkamer in Beverwijk?"

Maak een afspraak om samen jouw ideale badkamer in Beverwijk te creëren.

Afspraak maken

Diverse stijlen

Buiten kwaliteit, hechten wij ook waarde aan vakmanschap in verschillende stijlen. De dag relaxt beginnen of eindigen, doe je in een chique badkamer. Houd je van stoer, strak en minimalistisch? Een badkamer met een industriële stijl past hier goed bij. Een stoere, robuuste badkamer. Praktisch, gemakkelijk in gebruik met een gezin, maar wel met een fijne uitstraling. Dat is een landelijke badkamer. Het gevoel van een luxe hotelbadkamer, maar dan in je eigen huis, ook dat kan! Bij Zoon vind je diverse stijlen. Neem contact op voor meer informatie.

Dé badkamer winkel van Beverwijk

Als je een badkamer in Beverwijk nodig heb, maak dan een afspraak bij Zoon: dé badkamerwinkel van Beverwijk. Onze specialisten staan je graag te woord, als je liever vanuit huis een kijkje wil nemen, neem dan eens een kijkje bij onze inspiratie!