Maak een afspraak

Inspiratie

De ideale badkamer is voor iedereen anders. Stijl, kleur, heb je de badkamer voor jou alleen of deel je hem met je gezin. Zoon creëert met en voor jou de badkamer die bij jou past.

Zoon is altijd op de hoogte van trends, stijlen en van de nieuwste ontwikkelingen en materialen. En die zijn bepalend voor de look en feel van jouw badkamer. Ben je op zoek naar inspiratie? Zoon helpt je door samen moodboards te maken in de showroom en jouw unieke badkamer te creëren. Weet jij al precies wat je wilt? Dan zoekt Zoon met jou de tegels, meubilair en sanitair passend bij jouw stijl.

Industrieël

Houd je van stoer, strak en minimalistisch? Een badkamer met een industriële stijl past hier goed bij. Met een mix van materialen waar beton, hout en staal de hoofdrol spelen. Met grote tegels die het strakke benadrukken en waar ronde vormen tegenover rechte lijnen het contrast vormen. Zwarte kranen, een zwarte stalen douchewand of juist tijdloos rvs? Jij kiest wat er bij jouw industriële badkamer past.

Chique

De dag relaxt beginnen of eindigen, doe je in een chique badkamer. Het gevoel van je eigen spa, vol sfeer, donkere kleuren die je omhullen en warme verlichting. Waar je uitgebreid in bad gaat met grote kaarsen op de badrand. Voor een chique badkamer combineer je bijvoorbeeld een mooie bronskleurige kraan en bijpassende accessoires, met donkere tegelwanden, een klein beetje glans en grote badkamermeubels.

"Geïnspireerd geraakt? "

Maak een afspraak om samen jouw ideale badkamer te creëren.

Afspraak maken

Landelijk

Een stoere, robuuste badkamer. Praktisch, gemakkelijk in gebruik met een gezin, maar wel met een fijne uitstraling. Dat is een landelijke badkamer. En daarbij kun je natuurlijk kiezen voor een modern landelijke sfeer of een klassieke. Hout en warme tinten, maar ook beton zorgen voor warmte en gezelligheid. Kranen en meubels bepalen of de sfeer moderner wordt of toch meer dat klassieke.

Luxe

Het gevoel van een luxe hotelbadkamer, maar dan in je eigen huis. Een badkamer vol comfort en die van alle gemakken is voorzien. Met een ruim, vrijstaand bad met watervalkraan en een inloopdouche. Met hout, marmer(look), grote tegels, grote maar fijn afgewerkte badkamermeubels en mooie kranen uit de muur. In deze badkamer combineer je verschillende materialen voor die exclusieve en luxe sfeer.