Maak een afspraak

Jouw ideale badkamer begint bij het vinden van je eigen stijl. Jouw favoriete sfeer. Bij Zoon inspireren en helpen we je bij het vinden hiervan.

"De sfeer en de stijl van je badkamer worden bepaald door de kleuren, de materialen en het sanitair. Misschien weet je al welke stijl je wilt en heb je al precies in je hoofd hoe je het zou willen? Anders helpen we je graag bij het vinden van jouw favoriete stijl.

Zoon Tegels & Badkamers weet precies welke trends, materialen en stijlen er zijn. Als specialist in tegels en badkamers helpen we jou om je ideale badkamer te creëren en te realiseren. "
Intakegesprek

Het begint met koffie en een goed gesprek

Het begint natuurlijk bij een kennismaking met een kop koffie of thee. Tijdens dit intakegesprek kijken we eerst of je al weet wat je wilt voor je badkamer. Weet je dit al, neem dan bijvoorbeeld al wat voorbeelden mee en natuurlijk de maten van je badkamer. Weet je nog niet hoe je het wilt, dan kijken we samen in de showroom naar de stijlen en trends en maken we een moodboard om jouw stijl te ontdekken. De eerste stap naar jouw droombadkamer!

Visualisatie

Een 3D ontwerp van jouw badkamer

Na de intake en het bepalen van de stijl, en eventueel het maken van het moodboard, brengen we je badkamer tot leven met een 3D ontwerp. Een unieke tekening van jouw badkamer. Met hierin de indeling, de kleuren, de materialen van jouw keuze en de maten van de meubels en tegels bij elkaar in één ontwerp. Een voorproefje van jouw eigen badkamer in jouw huis. Is dit helemaal naar wens? Dan is het tijd om de producten voor jouw badkamer te gaan kiezen.

Producten

Het kiezen van tegels, meubilair en sanitair

Na het bepalen van de indeling, de stijl en de sfeer is het tijd om de producten te kiezen. Welke kleur tegel en in welke maat? Welke badkamermeubels en in welke kleur? En natuurlijk het sanitair en accessoires zoals de douche en de kranen. In onze showroom kun je al deze producten zien en voelen. Het zijn deze details die belangrijk zijn om de sfeer en stijl van jouw ideale badkamer neer te zetten.

Offerte

Het opmaken van een vrijblijvende offerte

Na het maken van de tekening, het uitzoeken van producten, nog een kop koffie of thee en nog een rondje door de showroom, is het tijd om eens te kijken wat het allemaal gaat kosten. Want aan een badkamer hangt natuurlijk een prijskaartje. Zoon maakt een vrijblijvende offerte voor je op met hier alle producten van je keuze en bijbehorende kosten zoals bijvoorbeeld een richtbegroting voor de installatie. Geef er meteen een klap op of kijk er nog even rustig naar.

Planning

Van offerte naar het realiseren van jouw badkamer

Ben je akkoord met de offerte? Dan gaan we aan de slag met de planning. We kijken wanneer het jou het beste uitkomt en wanneer het kan. Hierna zullen we de producten voor je bestellen en contact opnemen met onze installateur. Een week voor de afgesproken startdatum nemen we nogmaals contact met je op om alles door te spreken en te bevestigen. Nog heel even en je kunt gaan genieten van jouw droombadkamer!

Oplevering

Oog voor detail bij de oplevering

En dan is het eindelijk zover: jouw nieuwe badkamer is klaar! Natuurlijk willen we dat alles helemaal naar wens is gerealiseerd. Tot in detail! Daarom komen we graag bij je langs om bij de oplevering al die details na te lopen. Jouw badkamer is tenslotte ons visitekaartje. Daarna kun jij heerlijk gaan genieten van jouw ideale badkamer.